Om oss på SVS Bygg Service AB

Under de senaste åren har vi vuxit i takt med kundernas efterfrågan. Det har resulterat i att vi nu erbjuder alla typer av helhetslösningar inom bygg och renoveringsbranschen. Vi hjälper till i alla faser, från planering till projektets slutfas oavsett om du söker en firma som kan hantera en köks eller badrums renovering, eller om du kanske vill bygga om eller bygga nytt.

Med kommunikationen som nyckel

Våra hantverkare är experter med stark yrkesstolthet och de har såklart även alla nödvändiga behörigheter på plats. Vi ser till att kommunicera kontinuerligt med dig under projektets gång så att du aldrig behöver undra i vilken fas arbetet befinner sig i. Vi ser gärna att du har stor insyn och håller dig underrättad om eventuella förändringar som måste ske under arbetets gång. För oss är kommunikation nyckeln till framgång och ingenstans är detta mer närvarande än i kundkontakten.

Ditt drömboende är vårt kall

Allt arbete genomförs helt efter dina önskemål. Som kund är du navet i vårt arbete och vi jobbar helt efter dina behov oavsett vilken stil och funktion du än söker. Vi strävar alltid efter allra högsta kvalitetsnivå och slutprodukten blir garanterat både välgjord och hållbar. När du investerar i att skapa ditt drömboende så investerar du samtidigt i din framtid. Låt oss hjälpa dig att göra det allra bästa valet!