Snickare lågt pris Stockholm

MKS Bygg AB

Välkommen till MKS Bygg AB! Vi är en Stockholmsbaserad byggfirma av högsta kvalitet! De senaste åren har vi vuxit i takt med kundernas efterfrågan. Det har resulterat i att vi nu erbjuder alla typer av helhetslösningar inom bygg- och renoveringsbranschen. Vi hjälper till i alla faser, från planering till projektets slutfas, oavsett om du söker en firma som kan hantera en köks- eller badrumsrenovering, eller om du vill bygga helt nytt.

Hör av dig till oss på MKS Bygg AB för att berätta mer om dina byggplaner så ser vi till att förverkliga dem!

Så går det till

Proceduren för att bygga om eller bygga nytt när du anlitar oss på MKS Bygg AB är både enkel och säker. Vid en första kontakt ser vi till att noggrant lyssna in oss på dina tankar och idéer. Därefter utarbetar vi tillsammans en projektplan genom att komma med tips och förslag som du sedan kan ta ställning till. När vi hittat en plan du tycker om skickar vi en offert som du får bekräfta.

När offerten bekräftats börjar vi bygga om på avtalat startdatum. Precis som alltid ser vi till att genomföra ett ordentligt projekt som både du och vi kan vara stolta över. När projektet är på plats genomför vi den sista besiktningen, sedan kan du njuta av ditt nya hem!

Snickare hus Stockholm

Ditt drömboende är vårt kall

Samtliga hantverkare på MKS Bygg AB är experter som kännetecknas av en stor yrkesstolthet med samtliga nödvändiga behörigheter och utbildningar på plats. Vi ser till att kommunicera kontinuerligt med dig under projektets gång så att du aldrig behöver undra i vilken fas arbetet befinner sig i. För oss är kommunikation nyckeln till framgång och ingenstans är detta mer närvarande än i kundkontakten!

Allt arbete genomförs helt efter dina önskemål. Som kund är du navet i vårt arbete och vi jobbar helt efter dina behov oavsett vilken stil och funktion du än söker. Vi strävar alltid efter allra högsta kvalitetsnivå och slutprodukten blir garanterat både välgjord och hållbar. När du investerar i att skapa ditt drömboende så investerar du samtidigt i din framtid. Låt oss hjälpa dig att göra det allra bästa valet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify